Over Talentig

Talentig biedt individuele studiebegeleiding aan middelbare scholieren en studenten die onderpresteren, dreigen vast te lopen in het onderwijs of die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De naam ‘Talentig’ staat voor het wiebelige gevoel dat je kunt hebben als cognitief getalenteerde. Er wordt van jou gezegd dat je zo slim bent, een bolleboos, “the sky is the limit”, maar ondertussen merk je dat dit talent je soms ongemak oplevert. Bijvoorbeeld wanneer je slechte cijfers haalt, of wanneer je je anders voelt dan anderen. Soms lukt het je om je talenten te laten zien, maar soms zijn ze volkomen ondergesneeuwd. Dan lijken ze er niet meer te zijn, je komt er niet meer bij.

Tijdens de studiebegeleiding bij Talentig krijg je meer inzicht in jouw eigen (leer-)gedrag. Je oefent met het durven inzetten van jouw (cognitieve) talenten op een manier die bij jou past. We onderzoeken samen welke (leer-)vaardigheden jij al hebt, en welke mogelijkheden je kunt ontwikkelen om jouw talenten in te zetten wanneer en hoe jij dat wilt.

Uitgangspunten zijn:
   •   persoonlijke studiebegeleiding op-maat: iedereen is anders en leert op een eigen manier
   •   begeleiding vanuit mogelijkheden: er is altijd groei mogelijk. Iedereen heeft ‘tig’ talenten


Vragen aan Talentig

Heeft u/ heb jij een vraag aan Talentig? Gebruik onderstaand formulier of stuur een mail.

Voorletters
Achternaam
Telefoonnummer (niet verplicht)
E-mailadres
Onderwerp
Uw vraag of opmerking